4 maj 2022
18:30

IFK Oskarshamn

Referat: Fagerhults AIK - IFK Oskarshamn

Wow äntligen seriepremiären avklarad och det var nervöst bland både spelare och ledare men som vi längtat. IFK Oskarshamn kom på besök på Ekingen. En härlig kväll med ett härligt publikstöd för hemmalaget. Båda lagen var taggade och förväntansfulla. Vi startar matchen superbra och första 20 minuterna är en jämn tillställning. Även den andra halvleken är okej men i slutet av halvleken tappar vi bort oss lite i positionerna men det är också första matchen så vi har massor av matcher och träningar att jobba vidare med vårt posistionspel.
Sista 20 börjar vi bli lite trötta och kämparglöden minskar och det får vi också ta med oss till lördag kämpa och slita i 60 minuter. Sammanfattningsvis gör vi en godkänd instas och det som skiljer oss åt från är att IFK Oskarshamn var lite tuffare än oss i närkampsspelet så vi steppar upp tills på lördag då möter Mönsterås borta kl. 11:00.
Det viktigaste är att vi har roligt och kämpar till sista svettdroppen.
Superbra jobbat hela gänget, härligt att vara igång.

Ett stort tack till domaren Max, machtvärdarna och framförallt publiken. Välkomna tillbaka och heja fram våra nya stjänor söndagen den 15/5 kl 11:00 motstånd Rockneby IK.